2012 SBS Soruları – Lise Taban Puanları ve Yerleştirme Sonuçları

2012 SBS Soruları Cevapları , 2012 SBS Lise Taban Puanları ve Yerleştirme Sonuçları , SBS Yerleştirme Sonuçları ve Tarihleri 2012 , 8. Sınıf SBS Soruları ve Cevapları 9 Haziran 2012

Facebook’a Nasıl Üye Olunur

Posted by sbsyerlestirmeleri Nisan 23, 2012

Facebook’a ÜyeLik Nasıl Olur- Facebook Üye OL Resimli Anlatım

Facebook hesabı açmak için Kaydol sayfasında, tam adınızı (Facebook kullanıcı adı), e-posta adresinizi, istediğiniz şifreyi, cinsiyetinizi ve doğum tarihinizi bildirmeniz yeterlidir.

Kayıt formunu doldurmanızın ardından, verdiğiniz e-posta adresine Facebooktarafından bir e-posta gönderilecektir. Onay bağlantısına tıklayarak kaydolma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Sağ üst köşede bulunan “Profil” butonuna basarak kendiniz için bir fotoğraf yükleyebilirsiniz. facebook üye ol  Bu alanda soldaki resim kısmının olduğu yerin üstüne geldiğinizde, bir kalem işareti görünecektir. Bu kalem işaretinin üstüne geldiğinizde “Profil resmini düzenle” kısmından bilgisayarınızdaki bir fotoğrafınızı Facebook kaydol profil resminiz olarak yükleyebilirisniz.

Facebook Kullanımı:

Şu an bir lise öğrencisiyseniz, desteklenen lise ağlarından birine katılma seçeneğiniz vardır. Liseyi bitirdiyseniz, üniversite veya işyeri ağlarından birine katılabilirsiniz.

Bu arada Facebook yönetmeliğine göre; kullanıcıların Facebook’a kaydolabilmeleri için on üç (13) yaşında veya daha büyük olmaları gerekiyor.

Ayrıca Facebook ücretsiz bir servistir. Kaydolmak ya da üyeliğinizin devamı için ücret ödemenize gerek yoktur.

Sorularınızı Bize Sormaktan Çekinmeyin ….

Yorum bırakın